O nama

Mi smo radionica iz Novog Sada i u našem programu smo usko profilisani na prizvode i alate za potrebe uglavnom poslastičarstva, radimo ramove – kalupe za torte, mini kalupe, alate kao i delove kuhinjskog nameštaja, od stolova, kolica,za tepsije, polica… i to sve isključivo od inoxa.

Sve ramove izrađujemo od vrhunskog prehrambeno koselo-otpornog inoxa, debljine čak 1mm, materijala koje je najbezbedniji i higijenski najispravniji za upotrebu u prehrambenoj struci jer ne reaguje na koroziju kao i na preteine živatinjskog prekla, kao što su mleko, jaja…

Ramovi su jaki, čvrsti i termostabilni. Ne krive se i ne deformišu ni na visokim ni na niskim temperaturama korišćenja.

Ramovi i alati imaju karakteristiku lakog održavanja i još lakše upotrebe.

U našim ramovima možete peći kore ili testo (hlebno), možete ramovima seći i krojiti kore i možete filovati torte.

Torete filovane u ramu imaju idealno pravilan oblik, oštre ivice, ravne stranice i mnogo brže i lakše se završavaju i kasnije dekorišu.

Korišćenjem naših ramova i alata za izradu torti osim što će torte imati savršen oblik, ušedećete mnogo vremena, bićete odmorniji i produktivniji i samim tim zadovoljiniji.

Radimo po standardnim merama ili po zahtevu i potrebi kupca a ukoliko imate ideju rado ćemo pokušati da je ostvarimo na obostrano zadovoljstvo.

Vreme izrade je od 3 do 7 dana, u zavisnosti od trenutnog obima posla i same porudžbine ali se trudimo da vi što pre dobijete snovj porudžbinu.

Mi smo radionica koja najveći deo prizvodnje zasniva na hand made tehnici, što zači da svaki komad mora da prođe nekoliko faza obrade i dorade zbog bezbednosti kupca pri upotrebi te tako i vreme izrade je nešto duže.

Robu na teritoriji Srbije šaljemo brzom poštom a ukoliko šaljemo za region onda postoje dve mogućnosti: poštom kao paket (maksimalno je moguće 5 komada po jednom paketu), ili možemo slati autobusom (ukoliko ima direktna linija do Vašeg mesta) i onda preuzimate paket od vozača.

Sve informacije možete dobiti na telefon:

+381 60 308 20 88 (i Viber i WhatsApp)

FB stranica: “Ramovi za torte i alati”

Profil na FB: Goran Acimovic

Mail: inoxformans@gmail.com

Instagram: kalupizatortens

www.inoxformans.rs | ©2019 godine.

Up